Dom na kľúč s EUROLINE sa naozaj oplatí. Pozrite sa, prečo

Dom na kľúč s EUROLINE sa naozaj oplatí. Pozrite sa, prečo

20. 12. 2023

Dom na kľúč s EUROLINE sa naozaj oplatí. Pozrite sa, prečo

Túžite po vlastnom bývaní v novostavbe, ale na stavbu domu vám jednoducho neostáva čas? Euroline vám ponúka možnosť výstavby domu na kľúč presne podľa vašich požiadaviek.

Stavba domu svojpomocne si vyžaduje čas a skúsenosti

Hoci má svojpomocná výstavba domu nesporne veľa výhod, nesie si so sebou aj veľa nevýhod. Často sa totiž musíte spoliehať na pomoc bratov, švagrov či kamarátov. Avšak nie každý si nájde čas práve vtedy, keď to potrebujete a navyše sa očakáva, že im takúto službu v budúcnosti rovnakým spôsobom oplatíte.

Ďalšou nevýhodou je skutočnosť, že množstvo prác na stavbe si vyžaduje nielen zručnosť, ale aj odborné znalosti a skúsenosti. Okrem toho nie je vždy jednoduché zladiť zháňanie materiálov s dostupnosťou osvedčených majstrov, ktorí sú obvykle plne vyťažení.

Tip: Služby architekta sú kľúčom k originálnemu bývaniu

Prečo sa rozhodnúť pre dom na kľúč

1. Ušetríte čas a vyhnete sa problémom – odpadnú vám starosti s administratívou spojenou s novou budovou, nakoľko to všetko bude plne v rukách vami vybranej stavebnej spoločnosti.

2. Flexibilita a požiadavky šité na mieru

Môžete si vybrať z obrovského množstva hotových projektových riešení. Dokonca si môžete jednotlivé projekty prispôsobiť svojim požiadavkám, aby spĺňali všetko, čo od svojho budúceho domu očakávate. Zostáva už len na vás, či chcete bungalov, moderný jednopodlažný dom s plochou strechou alebo priestranný dvojpodlažný tehlový dom. Ide len o to, aby ste vedeli, ako má váš vysnívaný dom vyzerať.

3. Hotový dom v 100 % vyhotovení

Najlepšie na tom všetkom je asi to, že ak sa rozhodnete pre dom na kľúč, ušetríte oveľa viac času, ako keby ste si ho stavali sami.

dvaja mladí pri škatuliach

To oceníte najmä vtedy, ak chcete bývať vo svojom novom domove čo najskôr a mať všetky práce vykonané naozajstnými odborníkmi.

4. Osvedčené stavebné materiály

Ak sa rozhodnete pre overenú stavebnú firmu, budete mať istotu aj v tom, že na výstavbu budú použité len kvalitné, certifikované a zdravotne nezávadné stavebné materiály.

5. Záruka na dom

Nezanedbateľný faktor v prospech domu na kľúč je tiež kompletná záruka na dielo medzi vami a dodávateľom domu na kľúč vrátane revízií a servisu.

Ako vyzerá a čo obsahuje dom na kľúč

Ak porovnávame holodom s domom na kľúč, tak zistíme, že pri dome na kľúč je upravený okrem exteriéru aj interiér. Dom na kľúč zahŕňa hotové podlahy a schodiská (nášľapné vrstvy), obklady a dlažby, interiérové dvere, vybavenie kotolne (kotol, čerpadlá, bojlery, termostaty) i vonkajšie spevnené plochy. Aby sme však boli úplní, jednotlivé zahrnuté položky sa môžu v závislosti od podmienok danej firmy líšiť.

Výhody domu na kľúč, ktoré stoja za zmienku

  • Výstavba napreduje v porovnaní so svojpomocnou naozaj rýchlo.

  • Vyhnete sa zháňaniu majstrov, kontrole dodržiavania termínov a koordinácie ich prác.

  • Do domu na kľúč sa môžete nasťahovať prakticky okamžite.

  • Podrobnosti týkajúce sa zariadenia si vyberáte a ladíte podľa svojich preferencií.

  • Môžete sa spoľahnúť na kvalitu dodaných materiálov a služieb (ak si zvolíte dôveryhodnú firmu).

Dom na kľúč s Euroline podľa vašich predstáv

Ak sa pri dome na kľúč obávate akejsi uniformity a nemožnosti uplatnenia vlastných predstáv, potom tieto obavy rovno hoďte za hlavu. V prípade, že sa rozhodnete pre naše služby, projekty Euroline vám vieme prispôsobiť podľa vašich predstáv a rozpočtu.

domček s kľúčmi

Naše záruky sa týkajú aj kvality postavených domov, ktoré sú výsledkom našich mnohoročných skúseností a neustále sa zvyšujúcej odbornosti či sledovania a využívania moderných trendov a technológií. Pritom naše služby nezanedbávajú ani ľudskosť a profesionalitu. Ak si nebudete vedieť dať s niečím rady, obráťte sa na nás. Ochotne vám poradíme i pomôžeme, pričom vás hladko prevedieme od prvej myšlienky na dom až po jeho odomknutie.

S nami získate tieto skvelé benefity

Zvoliť si tú správnu firmu, ktorá vám pomôže naplniť vaše sny o budúcom domove je určite náročné. Ak ste si ešte nevybrali, potom vás určite bude zaujímať, čo vám v Euroline vieme ponúknuť my:

  • zadarmo na výber z 1200 projektov – navyše s možnosťou úpravy každého projektu na mieru, prípadne možnosť výberu individuálneho projektu podľa vašich predstáv

  • u nás nájdete všetky domy v štandarde ako domy s veľmi nízkymi energetickými nárokmi, v prípade záujmu aj vo vyhotovení pasívneho domu

  • pri výbere, návrhu domu alebo technológie vám budeme nápomocní

  • stavebné povolenie vybavíme za vás (všetky potrebné doklady a podklady na zahájenie stavebného konania až po vydanie stavebného povolenia)

  • pomôžeme vám s výberom miesta, kde získate najviac finančných prostriedkov a čo najlepšie podmienky hypotekárneho úveru

  • s nami získate dom s nadštandardne riešenými technickými detailmi so zameraním na kvalitu a trvácnosť s použitím najkvalitnejších, moderných materiálov od renomovaných výrobcov

  • pomoc pri kolaudácii - zaistíme všetky potrebné doklady a podklady súvisiace s výstavbou domu na kľúč až po vydanie rozhodnutia o užívaní stavby

Tip: Využitie trvácnych materiálov pri výstavbe má veľký význam

Vyberáme pre vás

Posledné realizované stavby

Všetky referencie

Prečo stavať
s nami?

10
Ročná
záruka
27
Ročné
skúsenosti
28
Ocenených
projektov
1200
Ponúkaných
domov
Mgr. Renáta Jančovičová Financovanie 0905 309 536 financovanie@eurolineslovakia.sk
Ing. Drahoslav Bielčik výstavba 0904 345 008 vystavba@eurolineslovakia.sk
Ing. Jaroslav Herceg projektový manažér 0905 648 726 herceg@eurolineslovakia.sk
Euroline Bezplatná infolinka 0800 135 955 info@euroline.sk