Objavte nové projekty domov v katalógu Euroline na rok 2023

Objavte nové projekty domov v katalógu Euroline na rok 2023

30. 01. 2023

Objavte nové projekty domov v katalógu Euroline na rok 2023

Ak hľadáte ideálny projekt svojho budúceho domu, možno ho nájdete práve v novom katalógu Euroline. Objednajte si ho medzi prvými a pozrite si, čo sme pre vás pripravili.

Vybrať si môžete z až 1200 projektových riešení

V novom katalógu Euroline na rok 2023 nájdete až 1200 projektových riešení. Aby ste sa v nich mohli lepšie orientovať, jednotlivé projekty sú systematicky začlenené do 24 tried. Už tradične ponúkame projekty na prízemné bungalovy, moderné vily, ale aj domy tretieho tisícročia – iVision. Okrem všetkých dôležitých informácií, ako sú detailné projekty domov a prehľadné pôdorysy, však v katalógu objavíte aj zaujímavé inšpirácie.

Moderné alebo klasické domy podľa vášho výberu

Je len na vás, či sa rozhodnete pre jednoduché jedno- alebo viacpodlažné rodinné domy alebo praktické bungalovy. Zvoliť si tiež môžete náročnejšie varianty, ako sú  inteligentné, odolné alebo aktívne domy. V katalógu EUROLINE ich nájdete pod názvom triedy Domy 3. tisícročia – iVISION. Ide o projekty rodinných domov s takmer nulovou spotrebou energie. 

V oblastiach ohrozených prípadnými živlami zase odporúčame staviť na odolný dom so silnejšími nosnými konštrukciami, ktoré odolajú aj extrémnym zmenám počasia (zemetrasenie, silný vietor, ťažký sneh, požiar). Ekologické a energeticky úsporné aktívne domy zase vyprodukujú viac energie, ako sami spotrebujú a zároveň vytvárajú zdravú a komfortnú klímu v interiéri. Za zmienku rozhodne stoja aj inteligentné domy, ktoré šetria čas a zvyšujú úroveň komofortu bývania na najvyššiu možnú hranicu.

Katalóg si môžete pozrieť v tlačenej i PDF forme

Nový katalóg Euroline na rok 2023 si môžete objednať priamo u nás v plnofarebnej tlačenej podobe za rozumnú cenu 8,90 €. V prípade záujmu si ho môžete pozrieť aj zadarmo a to online priamo na našej stránke vo formáte PDF či v mobilnej aplikácii určenej pre Apple i Android.

Vyberáme pre vás

Posledné realizované stavby

Všetky referencie

Prečo stavať
s nami?

10
Ročná
záruka
27
Ročné
skúsenosti
28
Ocenených
projektov
1200
Ponúkaných
domov
Mgr. Renáta Jančovičová Financovanie 0905 309 536 financovanie@eurolineslovakia.sk
Ing. Drahoslav Bielčik výstavba 0904 345 008 vystavba@eurolineslovakia.sk
Ing. Jaroslav Herceg projektový manažér 0905 648 726 herceg@eurolineslovakia.sk
Euroline Bezplatná infolinka 0800 135 955 info@euroline.sk